Poliţiştii sălăjeni au câştigat turneul de minifotbal organizat de Zilele Zalăului

Una dintre competiţiile sportive organizate cu ocazia Zilelor Zalăului a fost turneul de minifotbal, desfăşurat marţi, la Baza Sportivă „Onix”. Şapte echipe au fost înscrise, împărţite în două grupe: Grupa A – Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sălaj, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sălaj, Unitatea Militară şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj; Grupa B – Primăria Zalău, Direcţia Judeţeană de Informaţii şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.
În urma disputării jocurilor din faza grupelor, pe primul loc în Grupa A s-a situat echipa poliţiştilor sălăjeni, iar Grupa B a fost câştigată de echipa Primăriei Zalău.
Pentru stabilirea locurilor 3 – 4 s-a duelat echipa Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj şi cea a Direcţiei Judeţene de Informaţii, scorul final fiind 1 – 0 în favoarea jandarmilor sălăjeni.
Competiţia a fost câştigată de echipa poliţiştilor, care s-au impus în finala mare cu scorul de 4 – 2 în faţa celor de la primărie.
Întrecerile sportive vor continua în aceste zile cu gala internaţională de box, turneul de lupte libere şi tenis de masă, turneul de handbal junioare, concursul de tenis de câmp rezervat veteranilor, concursul de ciclism, turneele de volei pe nisip, volei în sala şi de streetball.
Tot cu ocazia Zilelor Zalăului a fost organizat la finalul săptămânii trecute un turneu de tenis de câmp, la care au participat copii cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani atât din judeţ, cât şi din afara Sălajului. Dintre tenismenii sălăjeni, cele mai bune rezultate au fost obţinute de Cristian Banto (locul I la categoria 18 ani), Soos Roland (locul III la categoria 16 ani), Anna Ţifrea (locul I la categoria 16 ani), Ianc Flaviu (locul III la categoria 14 ani) şi Peczer Andreea (locul III la categoria 10 ani).

Leave a Comment